17.08
2016Stoffen schoenen waterproof maken.....

Filmpje : Hoe stoffen schoenen waterproof maken.......

23.04
2015

Libelle 23 april 2015

Het Miz Mooz enkellaarsje FALLON is een echte "evergreen" die elk seizoen opnieuw in de collectie verschijnt vanwege het grote succes. Men draagt dit op elke outfit, in elk seizoen !

Klik hier om het artikel te vergroten

01.04
2015Nieuwe revolutie in selfieland, de selfieschoen

Na de succesvolle Selfie Stick doet een nieuwe selfie-uitvinding haar intrede. Vanaf vandaag bestaan er schoenen waarin je je smartphone kan vastklikken. Het enige wat je dan nog moet doen om een selfie te nemen, is je benen optillen om vervolgens met je tenen op het knopje te drukken. Benieuwd of de schoenen ook na 1 april verkrijgbaar zijn.

16.09
2014Met onze tips vind je meteen de laars of schoen die bij je past!

Ook dit najaar zijn laarsjes weer erg trendy. Ben je nog op zoek naar het perfecte paar? Geen paniek: met onze tips vind je meteen de laars die bij je past!

Heb je iets dikkere kuiten? Kies dan voor laarzen met een hoge hak, want die werken verslankend. Zorg er wel voor dat de hak niet te smal is, want die zorgt net voor een tegenovergesteld effect. Let er ook op dat je schoenen niet te hard spannen, want zo zet je je kuiten extra in de verf.Ook laarzen met riempjes of bandjes laat je beter in de kast staan.

Wie iets dikkere enkels heeft, kies het best voor lage laarsjes. Probeer er ook voor te zorgen dat je schoenen niet te smal zijn aan je enkels, want zo vallen je enkels juist meer op.

Mensen met dunne benen vinden het vaak moeilijk om de juiste laarzen te vinden. Zorg er in elk geval voor dat je laarzen niet te wijd zijn, maar wel mooi aansluiten. Kies zeker ook voor schoenen in een mooi kleurtje. Zo trek je de aandacht naar je laarzen en niet naar je benen.

Wie iets dikkere benen heeft, kiest het best voor lange laarzen met plateauzolen. Die brengen je silhouet mooi in evenwicht. Enkellaarsjes draag je beter niet, want daarmee zet je je benen extra in de verf.

Ook als je kortere benen hebt, kun je met de juiste laarzen een beetje vals spelen. Zo ga je best voor laarzen met een hoge hak of sleehak. Enkellaarsjes en laarzen met een spitse tip kunnen ook wonderen doen. Laarzen die niet stevig genoeg zijn en daardoor afzakken, kies je daarentegen beter niet.

Zijn je benen niet superkort, maar ben je gewoon niet zo groot? Dan komen schoenen met hoge hakken uiteraard van pas. Loop je liever plat? Ga dan voor laarsjes in dezelfde kleur als je outfit, want die werken verlengend.

Grote vrouwen kunnen zowel voor lange als korte laarsjes kiezen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kun je gerust ook hakken dragen. Zorg er dan alleen voor dat ze niet té hoog zijn.

Zet je je grote voeten liever niet in de kijker? Draag dan geen puntschoenen, maar kies voor laarzen met ronde tippen. Kleurrijke exemplaren trekken de aandacht naar je voeten. Je gaat dus beter voor een iets donkerder, onopvallend model.

Bron : Libelle 1/10/2014

Onze nieuwsbrief